Megérkezett az OTO ZEN masszázsfotelek legprofesszionálisabb darabja, a tekintélyt parancsoló tudású és megjelenésű OTO ZEN BOSS!

Tökélyre fejlesztett masszázsélmény – kompromisszumok nélkül!

 • kényelmes, tágas, állítható szélességű ülőfelület
 • a test minden porcikáját átmasszírozó élményelemek
 • többféle zéró gravitációs póz az ellazuláshoz
 • többféle automatikus masszázsprogram (erős masszázs, gyengéd masszázs, felső hát, alvó mód), speciális (stretching, jóga mód) és egyedi masszázs
 • komplex légpárnarendszer a vérkeringés fokozására
 • melegítés-funkció
 • teljes testmasszázs, vádli- és talpmasszázzsal kiegészülve
 • hi-tech hangrendszer (bluetooth és USB kapcsolat lehetősége mobileszközökkel)
 • 150 kg maximális terhelhetőség

Luxus masszázsfotel azoknak, akik az élet minden területén ragaszkodnak a tökéleteshez. Különösen akkor, ha végre kikapcsolódásról, lazításról van szó…

Mi magunk sem hittük, hogy a ZEN masszázsfotelek által nyújtott élményt lehet még fokozni, egészen addig a pillanatig, míg ki nem próbáltuk az OTO ZEN BOSS-t! 3-féle zéró gravitációs testhelyzet, beépített, automatikus programok olyan különlegességekkel, mint a jóga pózban végzett masszázs vagy az egész testre kiterjedő nyújtó program, kiterjesztett légpárnarendszer, kényeztető talpmasszázs és hőterápia. A BOSS fotelben mindennek megvan a helye és ideje. Az alapprogramokból hangulatod és tested pillanatnyi szükségletei szerint választhatsz, de egyéni beállításokkal is fűszerezheted a repertoárt!

Foglalj helyet az egyedülálló kényelmet nyújtó fotelben!

A BOSS méreténél fogva is lehengerlő, hát még működés közben! De ne szaladjunk ennyire előre, előbb élvezd a minőségi anyagok és a párnázott ülés kényeztetését!

Állítsd be az ülés szélességét, a görgők „menetszélességét”, helyezd a lábad az egyedülálló, zárt lábrészbe és kezdődhet a szkennelés. A fotel felméri a terepet, pontosabban tested – számára – fontos paramétereit és ehhez igazítja a programot, ezután felveszi – veled együtt – a legoptimálisabb helyzetet.

Az OTO BOSS-ba belesüppedni és zéró gravitációs pózba kerülni már önmagában is felüdülés. Remek hely olvasáshoz, tévénézéshez, zenehallgatáshoz (beépített, hi-tech hangrendszer), elmélkedéshez, téli bevackolódáshoz (hőterápia), alváshoz. De amivel igazán levesz a lábadról, az a nyakadtól a lábujjad hegyéig terjedő, sokoldalú, változatos és alapos masszázs!

Testünk előbb-utóbb fájdalmasan megbosszulja, ha nem törődünk alapvető szükségleteivel…

Munkakörülményeink és rohanó életmódunk nem nevezhető épp szervezetbarátnak. Vérkeringésünk romlása érrendszeri problémákhoz vezet, visszér, szédülés, hideg végtagok – hogy csak a leggyakoribb és legártalmatlanabb tüneteket említsük. A rendszeres nyak-, hát-, váll-, derékfájás

szintén megoldásért kiállt, a feszült helyzetekről nem is beszélve, melyek megbéklyózhatnak izmokat és kikészthetnek idegeket. Egy zéró gravitációs testhelyzetben végzett, hőterápiával kombinált masszázs tehermentesíti és élénkíti a keringést, a görgők átgyúrják, végigpaskolják, átmozgatják, megdögönyözik a befeszült izmokat, a légpárnák különböző erősségű nyomást gyakorolnak az adott testrészre, megkönnyítve a vér útját a szív felé.

Még mélyebbre a görgőkkel!

Mindent a nyaknak, a hátnak, a karoknak, a popsinak, a comboknak és a lábaknak! Mintha csak avatott kezek masszíroznák végig alaposan a testet, úgy veszi kezelésbe a BOSS – általános program esetén – minden porcikádat, egyénileg beállított, helyi kezelés esetén pedig az adott területet. Bátran rábízhatod a merev fejtartástól vagy a stressztől befeszült csuklyás izmodat, hátad, derekad fájó pontjait.  Eddig túl nagy újdonságot nem mondtunk, de most jön a lényeg! A BOSS görgőinek útját jelentősen megnöveltük a combok irányába, így most már a popsi és combközép sem marad ki az élvezetekből.

Szeretnél egyedi kedvezményeket?
Csatlakozz a Mediwel VIP Klubhoz most vásárlási kötelezettség nélkül!

Mostantól a nyújtást is beiktathatod a napi programba!

Az ülő munka, a rossz testtartás, az előreesett vállak idővel megrövidítik az izmokat és az ízületek is lemerevedhetnek. A BOSS fotel egyedülálló stretching programjával a teljes test vagy célzottan a talp, a vádli, a comb, illetve a térd nyújtható. A program a különböző izmok, inak, szalagok nyújtásával segít a helyes testtartás megőrzésében, ellazítja a testet, biztosítja az izmok, inak, kötőszövetek rugalmasságának megőrzését.

Egy BOSS akkor is jól jön, ha egy kis melegségre vágysz…

Kimerült vagy? Gyakorlatilag ugyanabban a testhelyzetben töltötted az egész napot? Ez esetben ne csodálkozz, ha a vérkeringésedben fennakadások lesznek. Az erre utaló jelek esetén – zsibbadás, szobahőmérsékleten is jéghideg végtagok – haladéktalanul ülj be a BOSS fotelbe és indítsd el a hőterápiát, melyet a hatás fokozása érdekében egy testhez álló, vérkeringést serkentő (pl. légpárnás) masszázzsal is kombinálhatsz!

A BOSS bevállalja a lábakat is!

Nem is akárhogy! Lábrésze szinte önálló életet él, melybe, mint egy pár puha csizmába csak behelyezed a lábad, majd a célnak megfelelő programra kapcsolsz. A görgős talpmasszázst légpárnával, vádli masszázzsal, nyújtással egészítheted ki.

Masszázsmódok, fokozatok, kombinációk – kellemest a hasznossal!

A BOSS újdonsága az alkar-, vádli- és lábfejlégzsák mellé felsorakoztatott váll- és csípőlégzsák, a lokális problémák orvoslására. A légpárnás masszázs remekül kombinálható a másik három masszázselemmel, a dögönyözéssel, az ütögetéssel és a nyújtással, ezáltal teljesen egyedivé tehető a masszázsélmény, melynek természetesen a sebessége is tőled függ. Arról nem zengünk ódákat, mi mindent lehet kihozni egy ilyen professzionális, sokoldalú masszázsfotelből. Ezt érezni kell!

Mi mindent nyersz egy masszázsfotellel? Egészséget és időt, ebben a sorrendben!

Sajnos a szekrényből nem lehet előrántani egy bevetésre kész, profi masszőrt, amikor épp szükséged van rá, és valószínűleg Te is annyira elfoglalt vagy, hogy teret és időt kéne görbítened ahhoz, hogy eljuss egy masszázsszalonba, mondjuk hetente kétszer. Hiszen ‒ a sporthoz hasonlóan ‒ a masszázs is csak akkor hat igazán, ha rendszeresen alkalmazzuk. A túlhajszolt és megfáradt emberek többsége itt feladja („Úgysem jutok el rendszeresen a masszőrhöz…”), és csak sanyargatja tovább a testét, lelkét végkimerülésig. De ennek vége! Most rajtad a sor, ennyi jár neked!

Hozzánk elég egyszer eljönnöd, hogy kipróbáld az OTO ZEN BOSS fotelt, és olyan élményben lesz részed, melyet azonnal újra átélnél.

… és ezt meg is teheted! Vidd haza vagy csempészd az irodádba ezt a fantasztikus, egész testet átmozgató, élénkítő vagy ellazító, felkavaróan intenzív vagy gyengéden kényeztető masszázsélményt! Mikor, melyiket.

Egy masszázs nem masszázs! Az egész napos ülőmunka, az egymás utánra időzített, fontos tárgyalások, a feszített tempó, az üzleti döntések felelőssége megviseli a szervezetet. Aki az otthonában tudhat egy BOSS fotelt, az bármikor megadhatja a testének azt, amire a legnagyobb szüksége van: az ellazulás, feltöltődés lehetőségét.

Mostantól egy gombnyomással kizárhatod a külvilágot – percekre vagy órákra!

Gyere el hozzánk Óbudára, és próbáld ki az OTO Zen Boss-t ingyen és mindenfajta vásárlási kötelezettségtől mentesen! 

Nyitvatartásunk ITT elérhető.

Ellenjavallatok:

Kérjük, az alábbi betegségben szenvedők – a termék használata előtt – konzultáljanak orvosukkal:

 • testbe épített elektromos orvosi készülék (pl. pacemaker) használata esetén
 • szívbetegség esetén
 • gerincbetegség esetén
 • törékeny csontozat (különösen a gerinc területén) esetén
 • műtét után
 • terhesség alatt, szülést követően, menstruáció alatt
 • rosszindulatú, daganatos betegség esetén
 • csontritkulás esetén
 • bőrbetegség vagy fertőzés esetén
 • szokatlan fizikai tünetek észlelése esetén, illetve orvosi kezelés alatt
 • végtag- vagy gerincprobléma, illetve deformitás esetén
 • betegség vagy baleset következtében fellépő gerincprobléma esetén

Megjegyzés: duzzadt vagy gyulladt testrészt soha ne masszírozzon!