Kérjük, hogy a rendelésed leadásakor és regisztrációkor azt a telefonszámot illetve e-mail címed add meg, melyen megrendeléseddel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunk el tudunk érni, illetve melyen a futárszolgálat értesíteni tud majd csomagod pontos érkezéséről.

A webáruházban leadott megrendeléseket házhozszállítással vagy bemutatótermi átvétellel tudjuk teljesíteni.
A megrendeléseket mindig a beérkezésük sorrendjében teljesítjük, a raktárkészlet függvényében.

Házhozszállítás:

a. A megrendelt kisebb súlyú és térfogatú termékek kiszállítását Magyarország területén a GLS futárszolgálat végzi. A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.

b. A nagyméretű csomagok (masszázsfotelek, futópad, Flabélos) szállítását a Mediwel saját szakembereivel végzi országszerte: a megrendelt terméket kiszállítja, adott esetben felviszi az emeletre, kicsomagolja és az általad választott helyen be is üzemeli.  Munkatársaink szívesen megválaszolják a termék használatával kapcsolatos kérdéseidet is.  Megrendelésed beérkezése után az ügyfélszolgálat / logisztikus munkatárs telefonon vagy e-mailben megkeres, hogy időpontot egyeztessetek a szállításra. Kérjük vedd figyelembe, hogy ezek a termékek nehezen mozgathatók méretük vagy súlyuk miatt, szállításuk egyedi logisztikát igényel, az előzetesen egyeztetett szállítási időpont módosítására csak kivételes esetben van lehetőség.

Személyes átvétel:

1033 Budapest, Hévízi út 1. sz. alatti bemutatótermünkben lehetséges nyitvatartási időben.
Amennyiben nagy súlyú terméket szeretnél személyesen átvenni – ide tartoznak a masszázsfotelek, futópad, Flabélos – kérjük előzetesen jelezd ügyfélszolgálatunknak +36 20/545 4455, hogy mikor jönnél érte, mert szállításra elő kell készíteni, illetve gondoskodj megfelelő segítségről is, aki az autódra felteszi Veled.

Figyelem: Kérjük győződj meg róla, hogy a szállítandó csomag belefér az autódba.

Szállítási díjaink:

  • a személyes átvétel bemutatótermünkben díjmentes
  • 0.05 kg alatt 700 Ft (Magyar Posta)
  •  0.5 kg-ig 900 Ft (Magyar Posta)
  • 0.5 – 2 kg között 1500 Ft (GLS)
  • 2 – 10 kg között  1900 Ft (GLS)
  • 10 – 40 kg között  2700 Ft (GLS)
  • 40-50 között 5000,- (Mediwel saját szállítás)
  • 50 kg felett 10.000,- (Mediwel saját szállítás)
  • OTO ZEN masszázsfotelek szállítási díja (Zen, Zen Premium, Zen BOSS): 10.000,- (Mediwel saját szállítás, a termék súlyától függetlenül)