dr. Pencz Bianka

“Az állami egészségügyben töltött mindennapjaimon nagyon komoly betegségekkel foglalkozom – mindig is ez volt az álmom. Ezzel párhuzamosan a szabadidőmben az egészségmegőrzés könnyedebb területei iránt is elkezdtem érdeklődni. A bőrgyógyászat iránti vonzalmam miatt ez végül a szépségápolásban teljesedett ki. Ez a “hobbi” idővel egyre komolyabbá vált és mára pont olyan szenvedélyesen foglalatoskodom a könnyedebb, mindennapi problémákat felölelő témákkal, mint ahogy a hivatástudatom a súlyos, életet veszélyeztető betegségek felé vezérelt. 

A Mediwelben az igényesség és a profizmus volt először szimpatikus: az otthoni “wellnesseszközöket” lehet és kell is orvosi szemmel, bizonyítékokon alapuló szemlélettel vizsgálni. Örülök, hogy részese lehetek ennek a csapatnak!”  https://tudomanyosszepseg.com/

dr. Dulai Viktória

2018-ban végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Jelenleg pulmonológus rezidensként tevékenykedem. Az orvostudomány valamennyi területe lenyűgöz, kiváltságnak érzem, hogy gyógyítással foglalkozhatok.

A tavalyi évben örömmel csatlakoztam a Mediwel csapatához, mert itt az egészségtudatos életmód népszerűsítése mellett az a legfőbb törekvés, hogy a lehető legjobb minőségű, legkorszerűbb és – nem utolsó sorban – tudományosan is alátámasztott, otthoni, gyógyászati eszközöket forgalmazzanak.

Dr. Andrássy Katinka

Dr. Andrássy Katinka vagyok, általános orvos. Az, hogy sportolókkal és a sportolással kapcsolatosan előforduló élettani vagy éppen kóros elváltozásokkal szeretnék foglalkozni, már nagyon korán megfogalmazódott bennem, és az egyetem során ez az érzés mindvégig továbberősödött. A sportorvoslásra nem munkaként gondolok, hanem egyfajta szenvedélyre.

Szerencsés vagyok, hogy ezt a szenvedélyt életvitelként folytathatom, és egyszerre vehetek részt a nemzetközi és hazai tudományos, illetve klinikai életben. A Mediwelben ezek mind találkoznak. Igényes, professzionális, többnyire külföldi termékekkel találkozhatok, melyek véleményezése nemcsak szakmai kihívás, de élmény is számomra.

 

 

Kontra Krisztina

gyógymasszőr, spa terapeuta

Az egészségmegőrzés mindig is fontos része volt az életemnek, ezért is folytattam ilyen irányban tanulmányaimat és választottam olyan szakmát, amivel másokon is elhivatottsággal segíthetek. Saját sportos és egészséges életmódommal is alátámasztva próbálom végezni hivatásomat és hiteles segítője lenni a hozzám forduló vendégeknek.

Mindig örömmel tölt el, ha a különféle masszázsokra vagy SPA kezelésekre érkező vendégeim jobb testi és lelki közérzettel távoznak.