Mediwel Health & Beauty Center Anti-aging

Otthoni használatra és professzionális célra egyaránt alkalmas szépségápolási eszköz : bőrfeszesítés, ránctalanítás, zsírbontás, narancsbőr kezelés professzionális készülékkel, otthon, mesterfokon!

Szeretnéd visszaforgatni az idő kerekét? Fiatalabbá, feszesebbé, rugalmasabbá varázsolni a bőröd és hosszú távon megőrizni ezt? Zavarnak az alattomosan felkúszó, mozgás mellett is makacsul ragaszkodó zsírpárnák és nem tudsz megbékélni a narancsbőrrel?

Kezeld mindkét problémát Te magad, otthon, egyszerűen ‒ a Mediwel Health & Beauty Center Anti-aging készüléke segítségével!

Szeretnél...?

› rugalmasabb, fiatalosabb bőrt?
› szebb bőrtónust, kevésbé feltűnő ráncokat?
› feszesebb arckontúrt?
› megfeledkezni korábbi sérüléseidről a sebhelyek elhalványításával?
› leszámolni a mitesszerekkel, pattanásokkal?
› egészségtől kicsattanó bőrt?
› rásegíteni a fogyásra és leszámolni a makacs zsírpárnákkal?
› súlyvesztés után feszesebb bőrt?
› megszabadulni a narancsbőrtől és a striáktól?

Akkor a Mediwel rádiófrekvenciás Anti-aging készülékét Neked találták ki!

Alakíts ki otthon egy saját szépségszigetet! Se falbontás, se szaktudás nem kell hozzá! Csak egy professzionális, nagy hatásfokú, de kis helyigényű rádiófrekvenciás készülék. Hogyan fogsz vele elboldogulni? Simán!


A Mediwel Anti-aging készülékét kifejezetten otthoni használatra tervezték, de annyira hatékony, hogy professzionális felhasználásra is alkalmas. Te csak kiválasztod a 31 beépített esztétikai program közül a megfelelőt, csatlakoztatod a szükséges kezelőfejet és kezdődhet is a ránctalanítás, alakformálás, narancsbőr kezelés ‒ saját kezűleg, egyszerűen, mégis profi módon!

Félbehagyott bérletek? Ismerős?

Előfordult már veled is, hogy egy szalonbérletet nem tudtál végigjárni? Hogy épp mindig akkor jött közbe valami, amikorra bejelentkeztél? Hagytál már Te is félbe azért kezelést, mert annyi idő telt el az utolsó alkalom óta, hogy már elölről kellett volna kezdeni? Ez nem fordulhat elő, ha otthon van egy saját anti-aging készüléked, ami hasonlóan profi, mint amivel a szalonok kezelnek, de nem kell hozzá időpontot egyeztetni!

Testtájékok? Igen, ebben a sorrendben kérem!

Volt már, hogy találtál egy szuper jól hangzó kezelést egy szalonban, de elbizonytalanodtál, amikor megláttad, hogy ki kell választanod egy-egy testtájékot, pedig szíved szerint az összeset kérted volna a megadott sorrendben? Már nem kell választanod, mert most minden problémás testrészedet sorra veheted, sőt, a családod más hölgy tagjainak is segíthetsz, hogy ők is jobban érezzék magukat a bőrükben!

Egy kúra nem kúra? Ismétlés a hosszú távú siker titka!

Biztos tudod, hogy egy-egy testtájékon végzett, 10-12 alkalmas szépészeti kezelést érdemes legalább 6 havonta megismételni. Egy-egy kúra hatása hónapokig tart, de az időt azért nem állítja meg, az öregedés természetes folyamata közben zajlik, így a legjobb, hosszú távú eredmény eléréséhez ismétlésekre lesz szükséged. Ha minden félévben rászánsz egy pár alkalmat, hosszú távon évekkel tűnsz majd fiatalabbnak. Milyen jól fog ez jönni mondjuk egy osztálytalálkozón vagy egy esküvőn, rád sem ismernek majd a rokonok, barátok, ismerősök. Kiszámoljuk, hány testtájék, hány alkalom, hány ismétlés lenne ideális a következő 5-10 évedben? Nagyságrendileg egy autó árát költenéd rá, ha ezt egy szalonban szeretnéd elvégeztetni.

Légy a bőröd szakértője!

Úgy érzed, nem értesz hozzá? Segítünk! Itt az ideje, hogy valóban érts a bőrödhöz, és úgy kezeld, ahogy annak aktuális állapota megkívánja. A technológia végre adott ahhoz, hogy otthon is hasonlóan nagy hatásfokú kezeléseket végezz, mint amilyenek eddig csak a szalonokban voltak elérhetőek a számodra. Segítőkész ügyfélszolgálatunktól és szakértőinktől (kozmetikus, kozmetológus, orvos) minden információt és támogatást megkapsz ahhoz, hogy biztonsággal használhasd a készüléket. Segítünk Neked abban is, hogy megtaláld a bőröd számára legmegfelelőbb kezelést, illetve programot és bármilyen kérdés esetén bizalommal fordulhatsz hozzánk.

Szállj szembe bőröd öregedésével hosszú távon!

A bőröd évről évre veszít a rugalmasságából és a krémek egy idő után már kevésnek bizonyulnak az „állagmegőrzéshez”.
Kötőszöveteink bizonyos sejtjei sajnos korán sztrájkba kezdenek, és lecsökkentik a kollagéntermelést. A rostok számának drasztikus fogyatkozásával előbb-utóbb Te is szembesülni fogsz a tükör előtt – kezdetben apró szarkalábak, később ráncok, aztán mélyebb barázdák formájában. Ahol a mozgás folyamatos, ott jelennek meg a mimikai ráncok: a száj, a homlok, az orr és a szemek környékén.
A rostok idővel ráadásul meg is gyengülnek, illetve megnyúlnak, ez pedig a bőr megereszkedéséhez vezet, a bőröd sokat veszít a rugalmasságából. Az esztétikai kezelésekre használt rádiófrekvenciás készülék tudományosan igazolt hőhatása azonban számos pozitív változást idéz elő a szervezetedben, használatával olyan folyamatokat indíthatsz be a bőr mélyebb rétegeiben, melyek kiváltására a bőrre kent krémek – önmagukban – nem alkalmasak.

Ne kívülről kérj segítséget, belülről érd el a bőrfiatalodást!

Miért vállalnál kockázatos orvosi beavatkozásokat, melyek nem kevés fájdalommal és tetemes költséggel járnak? A rádiófrekvenciával a szervezeted saját regenerálódási folyamatait indíthatod be, tehát nem kívülről, művi úton érsz el – az esetek túlnyomó többségében ráadásul csak átmeneti – változást, hanem hosszú távon megőrizheted bőröd fiatalságát és megelőzheted a makacs zsírlerakódásokat, az „asszonyosodást”.

Agyő narancsbőr!

A kötőszövet erősítésének áldásos hatása, hogy a narancsbőrt okozó zsírsejtek kevésbé tudnak betüremkedni a bőr felsőbb rétegeibe, a nyirokkeringés beindulásával párhuzamosan a zsírsejtek mérete is csökken, ezáltal a cellulit szinte láthatatlanná válik. A narancsbőr nem más, mint anyagcsere végtermékektől és salakanyagoktól felfúvódott zsírsejtek kitüremkedése a bőr alatt. Ezek az anyagok azért halmozódnak fel ‒ ahelyett, hogy kiürülnének a sejtekből a nyirokrendszeren keresztül ‒, mert az átépült, részben pangó, részben hegesedett bőralja helyi vérkeringése lecsökken. A nyirokpangás és a salakanyag-felhalmozódás következtében pedig előbb-utóbb felfedezzük a tükörben a narancshéjra hajazó kitüremkedéseket. A rádiófrekvenciás kezeléssel fokozható a szövetek vérellátása, a kötőszövet megerősödésével javul a nyirokkeringés és fokozódik a salakanyagok kiürülése.

Mit tud a rádiófrekvencia?

Felpörgeti az anyagcserét!

A rádióhullámok szöveti elnyelődése hő termelődésével jár, mely helyi vérbőséget okoz. Ennek következtében fokozódik az anyagcsere, javul a szövetek oxigén- és tápanyag-ellátottsága, gyorsabban kiürülnek a salakanyagok és beindul a regeneráció. A szövetek közti felesleges víz távozásával fokozódik a bőr rugalmassága. Mit érzékelsz mindebből? Csak simítsd végig bőrödet a kezelést követően, és egyből érezni fogod a változást!

Vigyázzba állítja a kollagén rostokat!

A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok idővel ellustulnak, megnyúlnak. Azonban, ha egy kis hőhatás éri őket, „összekapják” magukat, kiegyenesednek, megvastagodnak, összeugranak. A kötőszövet átstrukturálódásával párhuzamosan bőrünk tónusa is fokozódik.

Megcsiklandozza a fibroblaszt sejteket, ők pedig cserébe rugalmasabbá teszik bőrödet!

A hőmérséklet növekedése serkentőleg hat az irha réteg fibroblaszt sejtjeire, melyek újult erővel látnak hozzá a kollagén és elasztin rostok termeléséhez. A kötőszövet megújulása a bőrfelszínen is érezteti hatását, látványra simábbá, tapintásra rugalmasabbá, feszesebbé válik a bőröd, a ráncok mélysége pedig szemmel láthatóan csökken. Erre a regenerálódásra egy kis C-vitaminnal érdemes rásegíteni. A kollagén szintézis beindulása persze egy hosszabb folyamat eredménye, ebből következik, hogy a rádiófrekvenciás kezelés még hetekkel, hónapokkal később is érezteti hatását.

Megizzasztja a zsírsejteket!

Melegítés hatására, illetve az anyagcsere fokozódásával a zsírsejtekben felhalmozódott zsír, illetve méreganyagok egy része is távozásra kényszerül a nyirokkeringésen keresztül, ezáltal csökken a zsírsejtek mérete. A kezelés megfelelő időközönkénti ismétlésével könnyen kordában tarthatod a zsírsejtjeidet, bárhol is bujkálnak. Azért légy vele tisztában: a testmozgást és a diétát rádiófrekvenciás kezelésekkel sem lehet megúszni, azonban gyorsabb eredményt érhetsz el, ha ezt a technológiát is csatasorba állítod.

Tipikus eredmények

Miért jó az otthonodban tudni egy ilyen készüléket?

Mert hasonlóan hatékony, mint a szalongépek!

Rádiófrekvenciás arc- és testkezeléseket sok hazai és külföldi szépségszalonban és kozmetikában végeznek. Azonban most először kerül hazai forgalomba olyan nagy teljesítményű, kifejezetten otthoni használatra tervezett készülék, amellyel bárki képes hasonló hatásfokú kezelésekre, mint a szalonok. Ráadásul a készülék használatának elsajátításához minden segítséget megadunk, bár tapasztalni fogod, annyira egyszerű, hogy az szinte gyerekjáték.

Mert rengeteg kellemetlenségtől megkímélnek!

... és most elsősorban nem a szarkalábakra, a megnyúlt, tónustalan bőrre és a zsírpárnákra gondoltunk, hanem arra, mennyi szervezéssel, macerával jár a kozmetikus felkeresése, főleg akkor, ha rendszeres kezelésekről van szó. Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, ha elmondjuk, a tartós hatás érdekében szinte mindig arról van szó. Az Anti-aging készüléket azonban bármikor előkaphatod, amikor van pár szabad perced, ráadásul a család többi tagja is használhatja. Nincs több bejelentkezés, átszervezés, idegeskedés, rákészülés, várakozás. Csak kezelés – akkor, amikor Neked a legjobb!

Mert a párod is imádni fogja!

Nem hiszed? Na majd csak figyelj, amikor észreveszi, hogy ez a készülék milyen eredményesen hat a kis úszógumikra a derék jobb és bal oldalán, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy tévénézés közben többet van nála, mint nálad a készülék. A férfiak túl büszkék ahhoz, hogy egy szalonban szabaduljanak meg a makacs zsírpárnáktól, viszont elég hiúak ahhoz, hogy zavarják őket az idő múlásával – a sportolás ellenére is – felszaladt zsírpárnák. Ha otthon van egy ilyen szuper készüléked, tuti, hogy előbb-utóbb a párod is rákattan!

Miért a Mediwel Anti-aging készülékét válaszd? Mert…

› a Mediwel tizenegy éve hitelesen és megbízhatóan van jelen az egészségmegőrzés piacán.
› nem mindegy, hogy a vásárlás után milyen támogatást kapsz a készülék használatához. Mi itt vagyunk és a következő tíz évben is itt leszünk, és segítünk neked, bármilyen kérdésed is legyen.
› szakemberekkel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy minden kérdésedre válaszolni tudjunk.
› hatékony, nagy teljesítményű, de egyszerűen használható.
› arcot és testet is kezelhetsz vele és a 31 program rengeteg lehetőséget rejt.
› a készülék nincs lebutítva, mint az otthonra szánt készülékek túlnyomó többsége.
› az olasz gyártó cég* 30 éve látja el orvostechnikai eszközökkel az európai piacot.
› a készüléket nem dobozba, hanem egy kis bőröndbe csomagoltuk Neked, hogy könnyen szállíthasd.
› otthoni használat esetén 2 év garanciát vállalunk a készülékre. (Professzionális használat – szépségszalonok stb. – esetén a garancia a törvényben meghatározott időtartamig érvényes.) 

A készülék gyártója

Olaszország és Európa egyik vezető rehabilitációs, fizioterápiás és szépségápolási készülékgyártója, professzionális termékpalettával. Közel 30 éves szakmai tapasztalattal gyárt orvostechnikai eszközöket az európai uniós piacra, köztük rádiófrekvenciás, ideg- és izomstimulációs, elektroterápiás (EMS, TENS) és különböző egyéb, rehabilitációs- és esztétikai készülékeket. Fizioterápiás és orvosesztétikai szakemberei folyamatosan azon dolgoznak, hogy veszélytelen, beavatkozást nem igénylő, magas követelményeknek megfelelő, hatékony készülékeket fejlesszenek mindennapi használatra. A cég küldetése, hogy magas színvonalon hozzájáruljon az emberek egészségének, mindennapi tevékenységének, szépségének megőrzéséhez, a bőr megfiatalításához, a fájdalom csökkentéséhez. A vállalat piaci célja, olyan professzionális – orvostechnológiai szintű – otthoni használatra tervezett szépségápolási, testkezelési és terápiás készülékek gyártása, melyek biztonságosak, hatékonyak és megkönnyítik a fogyasztók mindennapi életét.A termékek gyártása a legmagasabb európai és nemzetközi szabványok szigorú betartása mellett folyik.

Nem hagyunk magadra!

Megesett már veled, hogy vásároltál egy készüléket és nem szívesen használtad, mert nem értetted, hogyan működik, bonyolultnak tűnt és magadra maradtál vele? Ez nálunk nem fordulhat elő. Ügyfélszolgálatunk több mint két hónapig készült arra, hogy a készülékkel kapcsolatosan a segítségedre legyen, telefonon, személyesen, de akár video chaten is a rendelkezésedre állunk, sőt, orvosszakértőink is felkészültek a kérdéseidre. Nem hagyunk magadra a készülékeddel, ha kell, szívesen betanítunk, hamarosan oktatóvideókat is feltöltünk, hogy még egyszerűbben tudd használni a készülékedet.


Kipróbálnád? Szeretettel várunk bemutatótermünkben!

Gyere és nézz körül nálunk, próbáld ki a készülékeinket, nem fogod megbánni az erre szánt időt!

Megtetszett? Most a tiéd lehet:

egy újabb okostelefon áráért!

Mediwel Health&Beauty Center
Anti-aging

349 990 Ft

Részletre is megveheted, így a pénztárcádat sem terheli meg egyszerre!

KATTINTS IDE ÉS OLVASS TOVÁBB!

Sorolj fel pár érvet a párodnak!

Győzd meg, hogy a Mediwel Health & Beauty Center Anti-aging készüléke ideális ajándék lenne Neked!

  • Ő is élvezheti az előnyeit! Egyrészt vizuálisan, mert sokat gyönyörködhet benned, értékelni fogja a csinos alakodat, a magabiztosságodat és a kisugárzásodat, másrészt ő is ugyanúgy használhatja a készüléket! (Ki mondta, hogy a férfiakat nem zavarják a ráncok vagy az, ha a zsírpárnáknak köszönhetően a bőrük deréktájon kibuggyan a farmerból?)
  • Nem kérsz több pénzt a kozmetikusra!
  • Az egész család rendelkezésére áll, hosszú távon, ezért bátran állíthatjuk, hogy ez egy megtérülő befektetés.
  • Belülről fejti ki hatását, a szervezetet stimulálja, fájdalom és mellékhatások nélkül, nem kell drága kezelésekre járnod és drága krémekbe beruháznod.
  • Garantáltan biztonságos, egyszerű használat. Ezzel még az anyósodat is leveszed a lábáról...
  • Professzionális készülék az otthonodban.
  • Ingyenesen kipróbálható, vásárlási kötelezettség nélkül!

Ellenjavallatok

TILOS a készülék használata:
• pacemakerrel rendelkező vagy súlyos szívproblémában szenvedő páciens esetében 
• pajzsmirigy felett 
• fémprotézis vagy bármilyen fémimplantátum esetén (fogpótlás felett) 
• trombózis gyanúja esetén 
• a szemen és annak 3 cm-es körzetében 
• terhesség során 
• erős menstruációs vérzés vagy méhen belüli eszköz használata esetén (spirál) 
• daganatos betegség esetén 
• sceloris multiplex esetén 
• lázas állapotban 
• immunbetegség (HIV vagy AIDS is beleértve), illetve immunszupresszáns gyógyszer szedése esetén 
• epilepszia esetén 
• autoimmun betegség esetén 
• vérzési rendellenességben vagy sclerodermában szenvedők esetén 
• műtétet követően, legalább 30 napig 
• a nyak elülső részén (kizárólag a nyak hátsó része kezelhető) 
• a gerincvelő területén 
• nyálkahártyán és nemi szerveken 
• visszéren 
• mell implantátum felett 
• anyajegyeken 
• epezavar esetén epehólyag felett 
• lipofillingen, mélyhámlasztáson átesett területeken, lézerrel kezelt bőrön, legalább 30 napig 
• botoxszal kezelt területen, 6 hónapig 
• hyaluronsavas feltöltés felett, 6 hónapig 
• fémtartalmú festékkel készült tetoválások felett

Ne használja a készüléket:
• nyílt sebeken 
• gyulladásos, ekcémás, irritált szöveten, horzsoláson vagy aktív bőrfertőzésen, bőrbetegségek, égési sérülések, szőrtüszőgyulladás, felszakadt bőr vagy nyílt heg, zúzódás, műtéti heg, herpesz, sebek és hematóma esetén! 
• fényérzékeny, kiütésre vagy allergiás reakcióra hajlamos bőrön (Fényérzékenységet okozó hatóanyagok vagy gyógyszerek szedése esetén a kezelés megkezdése előtt konzultáljon orvosával!) 
• fényallergiás vagy fototoxikus reakciók esetén, vagy amennyiben bármely gyógyszer szedése közben kerülnie kell a napfényt 
• fájdalomcsillapító gyógyszerek szedésével egy időben, mert a hőérzékenység csökkenhet 
• olyan területen, ahol hosszantartó hatást ígérő dezodort használt 
• terhességre készülődve

Nem használhatják a készüléket:
• gyermekek és kiskorúak 
• önellátásra, önálló gondolkodásra és akaratnyilvánításra képtelen személy, rajta kezelés sem végezhető

Mediwel Kft. bemutatóterem:

1033 Budapest, III. kerület
Hévízi út 1.


Elérhetőségek:

E-mail: info@mediwel.hu                    
Telefon: +36 (20) 545 44 55


Nyitvatartás:

Hétfő 9:00 – 19:00
Kedd 9:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 17:00