A kézi talpmasszázs élménye otthon, a legmodernebb technológiával

Mikor kényeztettek utoljára egy frissítő, stressszoldó talpmasszázzsal? Emlékszel milyen érzés könnyűnek lenni, mintha a felhőkön járnál?
Mit szólnál, ha minden nap egy profi masszőr várna otthon és megszüntetné a kényelmetlen cipők, a sok állás és talpalás okozta fájdalmat? Tudtad, hogy egy igazán jó talpmasszázs élmény nem csak a talpaidat frissíti fel, de képes fájdalmat csökkenteni, és beindítja tested öngyógyító folyamatait is?

Végre itt egy talpmasszírozó gép, amely a kézi masszázs élményével kényeztet, és közben a legmodernebb technológiával működik! Ezt az intelligens készüléket távol-keleti orvos-biológusok és talpreflexológusok fejlesztették ki, azért hogy leginkább igénybevett testrészünk, a talpunk fellélegezzen.

Nézd, mit csinál a talpaddal az intelligens talpmasszírozó!

Az OTO Adore Foot azért „intelligens”, mert a tradícionális reflexológia és akupresszúra technikáit kombinálva (lábmérettől függetlenül) felfrissíti a fáradt talpaidat, a talppontjaidon keresztül pedig jótékony hatást gyakorol az egész tested energia-áramlásaira.

Rendszeres használatával

›  felélénkítheted fáradt lábaid izmait és ízületeit,
›  csökkentheted a stresszt,
›  javíthatod a vérkeringésedet, valamint
›  megszüntetheted a zsibbadást, a fáradtságot és a kényelmetlen cipők okozta fájdalmat. 

Ugye milyen jó lenne ezektől a gondoktól egyszerre megszabadulni?

Az OTO Adore Foot nem csak a lábaidra hat, sokkal többet tud ennél. Talpidegvégződéseiden keresztül már egy 15 perces intenzív talpmasszázzsal beindíthatja tested öngyógyító folyamatait, hogy harmóniába kerüljenek, és megfelelő frekvencián működhessenek sejtjeid.

Mit mond, aki már kipróbálta ezt az intenzív talpmasszázs élményt?

Tapasztalatból mondjuk – hisz több tízezer OTO Adore Foot kipróbálásnál voltunk jelen -, hogy aki először bedugja a lábait ebbe a gépbe, azonnal felderül az arca és meglepődik a készülék erején. A talp alatt dolgozó finom görgők nyújtotta érzés kellemes, és a talpstimuláció azonnal felfrissítő hatása azonnal érezhető.

„Minden nap használom a talpmasszírozót, és már nem is nagyon tudom elképzelni az estéket nélküle. A rendszeres masszázzsal megteremtett saját kis kényeztető esti programom hozzájárul ahhoz, hogy a napjaim mindig stresszmentesen végződjenek.” 

V. Csilla

„Anyukámnak vettem ajándékba az Adore Foot-ot, de én is mindig használom. Erősen és intenzíven masszíroz, pont ezt szeretem benne. A lábaim minden masszázs után frissek és könnyűek.” 

G. Katalin

Gyógymasszőrként abban hiszek, hogy a kézi masszázst nem pótolja semmi. Az Adore Foot-ot épp ezért meglehetős fenntartásokkal próbáltam ki. Meglepett, hogy micsoda ereje van, és nagyon jól esett a 15 perces kényeztető program.”

B. Andrea

Hogyan tudsz a talpadon keresztül az egész szervezetedre jótékony hatást gyakorolni?

Talpad idegellátása rendkívül gazdag. Több, mint 70 000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy ezen keresztül a szervezeted egészére hatást gyakorolj. Ha első hallásra nem is hiszel benne, tegyél egy próbát! Mit veszíthetsz? A modern reflexológia szerint tested minden része – a belső szerveid is! – gyógyíthatók azáltal, hogy a talp reflexológiás pontjait stimulálod. Tegyél egy próbát! Ahol talpmasszázs közben állandó fájdalmat érzel, érdemes ahhoz a talpponthoz kapcsolódó belső szervet vagy mirigyet megvizsgálni, vajon nincs-e szüksége támogatásra, gyógyító stimulációra.

Hogyan működik az OTO Adore Foot készülék?

Nem kell aggódnod, ha kicsi vagy éppen túl nagy a lábad: ez a stílusos és imádnivaló talpmasszázs készülék minden sajgó lábat képes ellazítani különleges talpreflexológiás technikájával. A talpaid alatt 24 különböző méretű és alakú masszírozó „gömb” dolgozik azon, hogy valamennyi akupresszúrás pontodat elérje és stimulálja. Lábfejeidet eközben jóleső szorító-elengedő légpumpák tehermentesítik és frissítik fel. Ha esetleg hajlamos vagy vizesedésre, ödémára, akkor már egyetlen alkalom után tapasztalni fogod, ahogy a lábfejedben, bokádban pangó vizet ezek a légpumpák elkezdik kiszorítani.

Kétszintű intenzitás és 3-féle masszázsmód közül választhatsz, így személyre szabhatod az OTO Adore Foot használatát. Ha intenzívebb, erőteljesebb gyúrásra, dögönyözésre vágysz, válaszd az erősebb programot! Ha csak egy gyors frissítő kezelésre van időd, indítsd el az alap masszázsmódok valamelyikét.

A készülék intelligenciája és egyedülállósága abban is tetten érhető, hogy két masszírozó gömbje kifejezetten a bokád két oldalát masszírozza, így stimulálva az Achilles-ínat. Lehet, hogy eddig nem is tudtad, hogy az Achilles-ínad az egyik legfontosabb reflexológiás pontod? Ennek a pontnak a stimulálása az egész tested vitalitására jótékony hatással van.

Elegendő figyelmet fordítasz lábaid egészségére?

A szívhez képest a talp a tested legtávolabbi pontja, így a megfelelő véráramlás biztosítása hatalmas munkát jelent a szíved számára. Ráadásul lábaid az idő túlnyomó részét cipőbe zárva kénytelenek tölteni, ez az állapot pedig tovább ront(hat)ja lábfejeid vérkeringését. A problémák azonban megelőzhetők: a rendszeres talpmasszázs ugyanis nemcsak kellemes és vágyott kikapcsolódást jelent, hanem az egészségedet, a betegségek megelőzését is szolgálja.

Lábaid az egész test feszültségi szintjének szabályozását segítik, stimulálásukkal megszüntetheted a stressz forrását és visszaállíthatod szervezeted homeosztázisát, vagyis a természetes egyensúlyi állapotodat. Ez röviden annyit jelent, hogy úgy is sokat tehetsz az egészségedért, hogy közben minden percét élvezed!

Hol tudnád elképzelni a mindennapos talpmasszázst?

Az OTO Adore Foot ideális eszköz az otthonodban és a munkahelyeden egyaránt, mivel 15 perc alatt egy valódi kézi talpmasszázs élményét nyújtja ott és akkor, amikor csak szeretnéd.

Az otthonodban a kedvenc foteled vagy kanapéd elé helyezve minden fárasztó nap után hódolhatsz a talpmasszázs iránti szenvedélyednek, akár megszokott esti tévéműsorod, olvasás vagy zenehallgatás közben is. Könnyű lesz hozzászokni ehhez a mindennapos kényeztetéshez!

Az OTO Adore Foot-ot akár munka közben is használhatod: helyezd a talpmasszírozót az íróasztalod alá, így nap közben is átélheted a felfrissülés páratlan élményét. A reggeltől estig tartó magas sarkú vagy kényelmetlen cipő viselés sokkal kevésbé lesz megterhelő, ha pár percre kibújhatsz belőle és a talpmasszírozó kisimogatja lábaidat elgémberedett állapotukból. A készüléket akár munkatársakkal, családtagokkal felváltva is használhatod, mert nagyon könnyű tisztán tartani. Belső burkolata cserélhető és mosható is, így használata teljesen higiénikus.

Ez a gépet akkor is imádni fogod, ha rendszeresen sportolsz, túrázol, vagy akár táncolsz. Minden nehéz nap és intenzív igénybevétel után hálásak lesznek a talpaid a masszázsért.

Az OTO Adore Foot hűvösebb napokon igazi gyógyír a fázós lábaidnak, mert beépített hőterápiája révén a talpak felmelegítésére is kiválóan alkalmas.

Az OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozóval

  • Talpad reflexológiás pontjait intenzíven és hatásosan stimulálhatod, ez felpezsdíti a lábad és a lábfejed vérkeringését 
  • Fájós izmaid feszessége enyhül
  • Lábad rugalmasabb, hajlékonyabb és mozgékonyabb lesz
  • Ha lábaid hajlamosak kihűlni, fázós vagy és rossz a keringésed, akkor melegítő terápiával csökkentheted lábaid hideg-érzetét
  • Álló vagy fizikai munka, vagy egy magas sarkú cipőben töltött nap után a talpmasszázs igazi gyógyír: nyugtatja, csillapítja, enyhíti a lábaid fáradtságát, kellemesen relaxál, és csökkenti a stresszt
  • A rendszeres talpmasszázzsal támogatod szervezeted öngyógyító folyamatait
  • Ha fájdalommal élsz, vagy műtét után lábadozol és még fájdalomcsillapítókat szedsz, akkor a masszázs segíthet a posztoperatív felépülésben és csökkentheti a fájdalmaidat
  • A talpmasszázs a mentális egészségedre is jótékony hatást gyakorol, csökkenti a depressziót és a szorongást
  • Futtass le egy 15 perces relaxációs programot elalvás előtt, hogy pihentetőbb, legyen az alvás és utána könnyebben, kisimultabban ébredj.

Megtetszett? Egy kattintás és máris a tiéd!

OTO Adore Foot talpmasszázsgép

Listaár: 99 695 Ft
Nettó listaár: 78 500 Ft
VIP Klubtagoknak: 79 375 Ft

Nettó VIP Klub ár: 62 500 Ft

Szakvélemény az OTO Adore Foot-ról

Az OTO Adore Foot talpmasszázs készülék kipróbálása során meglepően kellemes benyomás ért. Reflexológusként vendégeim gyakran kérik, hogy erősebben masszírozzam a talpukat és lábfejüket, ami őszintén szólva, -kézzel végezve- igencsak megerőltető munka a terapeutának.

Aki szereti az erősebb masszázst, az nem csalódik ebben a talpmasszázs készülékben, mivel a 15 perces program során az általunk kívánt és beállított erősség egyenletes marad, illetve tűrőképességünkhöz igazítva változtathatunk az erősségen. Az egyetlen, amire figyelnünk kell, hogy helyesen helyezzük be a lábfejünket a gépbe, érdemes kitapasztalni mennyit bír el a lábfejünk, mert a görgők alul-felül megdolgozzák a lábujjakat. A lábunkat előre-hátra csúsztatva enged némi játékot a gép masszázs közben, így kikísérletezhetjük, hogy mennyire csúszassuk előre a végpontig a lábunkat, hogy a legkellemesebb pozíciót találjuk meg.

A gép masszázstechnikája nem a klasszikus értelemben vett reflexológia, mivel nem a relfex pontok célzott, szisztematikus kezelését végzi, viszont a 15 perces program alatt a legtöbb reflexpontot érinti, ezáltal kifejti stimuláló hatását. Mivel a masszírozó görgők állandó mozgásban vannak, nem kell tartanunk a reflexpontok túlzott ingerlésétől.

Az OTO Adore Foot talpmasszázs készülék jól átdolgozza a talpat, bokát és a lábfejet is. A kézzel végzett talpmasszázshoz képest érzetre átfogóbb jellegű, a beépített légpumpás masszázsmódnak köszönhetően, a fáradt láb érzés talán még inkább tovatűnik, mint a kézi masszírozás során. Kellemes, ahogy átöleli mindét lábunkat egyszerre és élvezhetjük a kompresszió keringésre kifejtett jótékony hatását.

Ajánlom a talp statikai problémái esetén a talpizmok rendszeres átdolgozására, lazítására, (pl. harántsüllyedés és lúdtalp) illetve bárkinek, aki sportolás, vagy az ülő/álló munkája során túlterheli a lábait.

Az általános ellenjavallatokon túl érdemes odafigyelni arra, hogy sebes, vízhólyagos bőrfelülettel nem ajánlatos használni, illetve gyulladásos eredetű, fájdalmas láb deformációk (arthritis, bütyök, kalapácsujj) esetén inkább a jobban szabályozható, finomabb kézi olajos masszírozást javasolnám.

A láb-, illetve a köröm gombás megbetegedése esetén, még ha otthon és egyedül használjuk is a készüléket, az eldobható (nejlon vagy polipropilén) lábzsák használata ajánlott, ugyanúgy, mint a készülék közösségi használata esetén. (pl. irodákban, hotelekben)

Kontra Krisztina,
gyógymasszőr, spa terapeuta

Ellenjavallatok

A napi 15 perces talpmasszázsnak egészséges szervezet esetén nincsenek ismert mellékhatásai. De fontos, hogy az alábbi esetekben a készülék használatát megelőzően konzultálj orvosoddal: testbe épített elektromos orvosi műszer, pl. pacemaker viselésekor, szívbetegség esetén, 
műtéteket követően, terhesség alatt és a szülést követő 6 héten belül, rosszindulatú daganat esetén, bőrbetegség vagy bőrfertőzés tünetekor, gerincet érintő rendellenesség esetén, csontsérülés vagy csonttörés esetén.

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921