Csempéssz egy kis kényeztetést az életedbe!

Tudjuk, hogy szuperhősként éled a hétköznapjaidat, különben lehetetlenség annyi feladattal megbirkózni, amennyi rád hárul, de néha egy kis pihenés, kényeztetés neked is jár!

Lótsz, futsz egész nap?


Kuckózz be és lazíts, például egy jó könyv vagy film és az OTO Snuggler masszázs sál társaságában. A sál pihe-puha anyagának érintése már önmagában is nyugtató hatású, ám ha ez nem lenne elég, kétféle erősségű vibráció közül választhatod ki a kedvedre, illetve a sajgó izmodra valót. Vedd fel a legkényelmesebb testhelyzetet, ehhez tedd a nyakadba, a hátad vagy a derekad mögé, a felpolcolt lábaid alá a masszázssálat és relax! Ha az esik jól, át is ölelheted vagy a nehéz napokon a hasadra is teheted a puha plüssállatként hozzád simuló sálat és gyöngéden masszírozhatod, melengetheted vele a pocakodat.

Akkor se feledkezz meg róla, ha sokat ülsz egy helyben!

A számítógép előtt ülve könnyen elgémberedhet, zsibbadhat a lábad, hisz a vérkeringésed nincs épp irigylésre méltó helyzetben.

A merev testhelyzet a hátad, vállad, nyakad izmait sem kíméli, ezért jó, ha időnként megkínálod a hát- vagy vállizmaidat a masszázs sállal, melynek vibrációja izomlazító, vérkeringést serkentő hatású.

Bevállaltál egy buszos társasutazást vagy repülővel szelnéd át az óceánt?

Utazás közben is jó szolgálatot tehet a Snuggler, tekerd a nyakad köré és egy istenit bóbiskolhatsz, miközben észrevétlenül magad mögött hagyod a kilométereket.

Nem vagyunk egyformák, ahogy masszázsigényünk sem az!

Idősebb korban a csontozat és a bőr is sérülékenyebb, ezért nem lehet az idősebbeken bármilyen erősségű masszázst alkalmazni.

Az OTO Snuggler puha plüssállatként simul a bőrhöz és a kellemes, bizsergető vibrációból is épp csak annyit alkalmaz, amennyi már hatékony, de még kíméletes: finoman bizsergeti, masszírozza a nyakat, de bármely testrészen bevethető, ahol a vérkeringés fokozása, a fáradt, befeszült izmok ellazítása a cél.

A masszírozó sál pont olyan gyengéden bánik használójával, ahogy azt az illető szervezete, testfelépítése megkívánja. A masszázserősség két fokozatban állítható, ami növeli a komfortérzetet. 

Vásárlói vélemények

“Én több dolog miatt szeretem ezt a sálat: masszíroz, megtámasztja a fejem és finom, melengetős az anyaga.” 

R. Jutka

"A sálat a lányomtól kaptuk ajándékba, tévézés közben mindig használom, a nyakam köré is tekerem, így nem gond, ha kicsit elszundítok..."

Z. István

Mi köze a sálnak az emésztéshez?

A bél is egy izom, amely – a többi izomhoz hasonlóan – idővel veszít a teljesítőképességéből.

Az OTO Snugglerrel azonban gyengéden átmasszírozható a pocak, ami ellazítja az izmokat, enyhíti a görcsöket, elősegíti az emésztést.

A masszírozó sál puha anyagában elrejtettünk egy zsebet is a kihűlt kezek felmelegítésére, vérkeringésének hatékonyabb beindítására.

Ott és úgy használod, ahol és amire csak szeretnéd!

Kinek útitárs, kinek hálótárs, de partner az olvasásban vagy a tévénézésben is. Hűvös, téli napokon sálként is a nyakad köré tekerheted, megautóztathatod, kölcsönadhatod, visszakérheted. Ha ez utóbbi nehézségekbe ütközne, jobb, ha megleped az illetőt a szülinapján egy saját példánnyal...

OTO Snuggler masszázs sál

Listaár: 15 240 Ft
Nettó listaár: 12 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 10 160 Ft

Nettó VIP Klub ár: 8 000 Ft

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921