OTO Snuggler masszázs sál

Gyengéd masszázs – testet, lelket kényeztető„mellékhatásokkal”

Kíméletes megoldást keresel idős szüleid közérzetének javítására?

Szeretnél egy kis kényeztetést csempészni a hétköznapjaikba? Lepd meg őket az OTO Snuggler masszázs sállal, mely gyengéden körülöleli és finoman bizsergeti, masszírozza a nyakat, de bármely testrészen bevethető, ahol a vérkeringés fokozása, a fáradt, befeszült izmok ellazítása a cél.

Nem vagyunk egyformák, ahogy masszázsigényünk sem az!

Van, akinek egy vasmarokkal kivitelezett, dögönyöző masszázs maga a megváltás, mások viszont a simogató masszázst szeretik. Ami egy erős testalkatú, egészséges, középkorú embernek kellemes, az egy idősebb szervezet számára kellemetlen, fájdalmas, sőt, komoly bajok forrása is lehet.

Idős korban a csontozat és a bőr is sérülékenyebb, ezért nem lehet az idősebbeken bármilyen erősségű masszázst alkalmazni. Az OTO  Snuggler puha plüssállatként simul a bőrhöz és a kellemes, bizsergető vibrációból is épp csak annyit alkalmaz, amennyi már hatékony, de még kíméletes.

 

Miért bánunk kesztyűs kézzel az idősekkel?

Idősebb korban nagyobb az esély a csontritkulásra, a csontok meggyengülnek, törékenyebbé válnak. A vérkeringés lelassul, a végtagok hidegek és a fájdalom sem ritka. A bőr elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, könnyen felszakadhat, megsérülhet, éppen ezért az idős emberek masszírozása különös figyelmet és szakértelmet igényel. A masszírozó sál pont olyan gyengéden bánik használójával, ahogy azt az illető szervezete, testfelépítése megkívánja. A masszázserősség állítható, ami növeli a komfortérzetet. Ami pedig a kesztyűs kezet illeti, ezt akár szó szerint is veheted, a masszírozó sál puha anyagában ugyanis elrejtettünk egy zsebet a kihűlt kezek felmelegítésére, vérkeringésének hatékonyabb beindítására.

 

Mi köze a sálnak az emésztéshez?

Az idősek különböző emésztési problémákkal küzdenek, ugyanis a bél is egy izom, amely – a többi izomhoz hasonlóan – idővel veszít a teljesítőképességéből.

Ráadásul ez a korosztály kevesebbet mozog és nem iszik eleget, mindez súlyosbíthatja a tüneteket. Az OTO Snugglerrel azonban gyengéden átmasszírozható a pocak, ami ellazítja az izmokat, enyhíti a görcsöket, elősegíti az emésztést.

Egy gyengéd masszázs neked is bármikor jól jöhet!

 

* Ha feszültek a hétköznapok…

Tudtad, hogy a fej-, hát- és nyakfájásnak, a koncentrálóképesség romlásának, a szorongásnak, az ingerlékenységnek, a magas vérnyomásnak és a kimerültségnek létezik közös nevezője? Ez pedig a stressz, amitől nem könnyű megszabadulni. A masszázs sál segít az ellazulásban, feloldja az izmok akaratlan feszülését, puha érintésével kényeztet, megnyugtat, stresszmentesít.

* Ha többet ülsz a kelleténél…

Az ülés, a mozgásszegény életmód következtében lelassul a vérkeringés, ennek következtében pedig az anyagcsere, ami szív- és érrendszeri, illetve vérnyomás-problémákat okozhat. Az ülő munkát végzők további különös ismertetőjegye a görnyedt testtartás, valamint a nyak-, váll- és hátfájdalom. A masszázs sál bármelyik zsibbadó, sajgó testrészen bevethető, hatására csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, a fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak. A masszázs jótékony hatására olyan kapillárisok is bekapcsolódnak a keringésbe, amelyek előtte labdába sem rúgtak. Az oxigénnel, tápanyagokkal bőségesen ellátott izmok tónusukat, erejüket idősebb korban is megőrzik.

 

 

* Ha egy kicsit kikapcsolódnál…

Szükséged van egy kis feltöltődésre ahhoz, hogy újult erővel folytasd a munkád? Ez esetben elmehetsz sétálni (de az nem öt perc), berakhatod a kedvenc számodat (ha nem zavarsz vele másokat), vagy ihatsz egy kávét (de nem félóránként…).

A masszázs sálat viszont bármikor, büntetlenül a nyakad köré tekerheted, 5 perc alatt lelazulsz és a munkát máris folytathatod! Ráadásul a művelet – szükség esetén – bármikor megismételhető!

 

 

 

* Ha hosszabb útra indulsz…

Bevállaltál egy buszos társasutazást vagy repülővel szelnéd át az óceánt?

A NeckSnuggler ebben az esetben is jó szolgálatot tehet, csavard a nyakad köré és alvás közben nem bukik oldalra a fejed.

Sálnak hívjuk, de ne tévesszen meg a neve!

Nekünk Pom Pom jut róla az eszünkbe. Ha akarod, nyakmasszírozó, de lehet belőle nyakpárna, deréktámasz, talpfrissítő vagy akár bundakesztyű is. Ott és úgy használod, ahol és amire csak szeretnéd. Kinek útitárs, kinek hálótárs, de partner az olvasásban vagy a tévénézésben is. Hűvös, téli napokon sálként is a nyakad köré tekerheted, megautóztathatod, kölcsönadhatod, visszakérheted. Ha ez utóbbi nehézségekbe ütközne, jobb, ha megleped az illetőt karácsonykor vagy a szülinapján egy saját példánnyal…

November közepén történő szállítással, limitált darabszámban érkezik a termék, biztosítsd be magad Karácsonyra, ne maradj le róla, rendeld meg most!