Szeretnél feszesebb, formásabb és karcsúbb alakot, de nincs időd edzésre járni? Jó lenne a mérgeket és salakanyagokat kiűzni a testedből és javítani a bőröd (és a narancsbőröd) állapotán?

Tudjuk, milyen az az érzés, amikor feszül a derekadon a ruha, nem jön rád a farmer, és ha tükörbe nézel, nem esik jól a kibuggyanó has, a hurkás, csíkos comb vagy karodon az integető háj látványa.

Te NEM ILYEN VAGY LEGBELÜL, és karcsúbb, formásabb, boldogabb éned már jó ideje szeretné megmutatni magát.

Tudjuk, hogy elsodornak a mindennapok, hogy próbálsz egyensúlyozni a munka és a magánélet között, és hogy épp arra nem jut időd, akire a legjobban szeretnéd: ÖNMAGADRA.

Mit szólnál egy olyan alakformáló géphez, amellyel mindössze napi 20 perc alatt valódi változást érhetnél el a fogyás, a méregtelenítés és a jobb kondíció tekintetében? Ott és akkor mozoghatnál, amikor szeretnél, és rengeteg időt spórolnál azzal, hogy nem kéne hetente többször edzőterembe caplatnod és ott 60 perces órákon izzadnod?

Bemutatjuk neked azt az edzésformát, amelyre tényleg csak napi 20 percet kell szánnod, hatékonysága viszont a 60 perces intenzív kardió edzésekkel vetekszik. És akkor a rendkívüli méregtelenítő hatásáról még nem is beszéltünk.

A vibrációs technológia nem ismeretlen a hazai piacon, hiszen nők tízezreinek sikerült lefogyni, és jobb kondiba kerülni a FLABéLOS mozgásterápiás alakformáló segítségével. A fejlesztők továbbgondolták ezt a vibrációs elven működő eszközt és megalkották annak SPORT változatát, mellyel – bátran kijelenthetjük – beköszöntött az otthoni edzések új korszaka.

SPORT FLABéLOS
innovatív otthoni edzőgép

 

Szeretnéd tudni, mi a gép titka, és miért hat jobban a problémás területeken?

A SPORT FLABéLOS hatékonysága a vibrációs billenő pad keltette egyensúlyvesztés korrigálásából ered. Miközben a gép kibillent az egyensúlyodból (mintha talajt vesztenél), a központi idegrendszer utasítja az izmaidat a korrigálásra („ne ess el”), az egyensúlyod megtartása pedig jelentős mélyizommunkát eredményez. Az intenzív izommunka hatására serken a vér- és nyirokkeringés a testedben. Az erősödő izomszövet hatására feltöredeznek és a véráramba úsznak a zsírsejtek, majd a pangó vízzel és méreganyagokkal együtt kiválasztódnak, végül távoznak testedből.
Ezen a gépen tényleg elegendő napi 20 perc. Sőt, többet nem is ajánlatos használni, mert az intenzív terhelés miatt elfáradnak az izmaid, pedig szükségük lenne a regenerálódásra.

Ráadásul egyáltalán nem kell a hét minden napján edzeni, bőven elég a heti 3-4 alkalom. Gyors fejszámolással ez heti szinten mindössze 60-80 percnyi mozgás.
És hogy miért épp a problémás területeken (has, comb, fenék) hat? A talajjal kb. 60-70 fokos szöget zár be a lábad terpeszállásban. A SPORT FLABéLOS felülete viszont nem egyenes, hanem ívelt, mint egy gördeszkáé, és tudod miért? Lábaid így 90 fokos szöget zárnak be az eszköz felszínével, így sokkal több vibrációs energia hat rád a has, a comb és a fenék területén. Ez jó hír, ugye?

Jó, de hogyan lehet egy 60 perces edzést 20 percbe belegyömöszölni?

Tegyük fel, hogy egy profi edző kiválogatja neked a legjobb alakformáló gyakorlatokat. Ha ezeket a gyakorlatokat a talajon végzed, akkor kell legalább alkalmanként 60 perc, hogy hosszútávon eredményes legyél.

Most képzeld el, hogy ezeket a gyakorlatokat áthelyezed egy olyan vibrációs energiával működő billenő padra, ahol az általad indított tudatos mozgások kiegészülnek a gép generálta tudattalan izom-összehúzódásokkal. A felszínes izmaid mellett a mélyizmaid is bevonódnak a munkába és másodpercenként 30-60 izom-összehúzódást érsz el.

Ami a talajon csak 8-12, az a SPORT FLABéLOS-on 30-60 izom-összehúzódás. Számold csak ki: a hagyományos edzésformák gyakorlatait a SPORT FLABéLOS a 4-5-szörösére gyorsítja fel! A 60 perces edzésből 20 percest csináltál, de az edzés hatékonyságát maximálisan kiaknáztad.

Mit tapasztalt, aki 4 hétig használta a SPORT FLABéLOS-t?

„Az első hét elteltével azt vettem észre, hogy a méregtelenítés elkezdődött (ugyanis megjelentek a homlokomon a pattanások, amik utoljára tini koromban voltak). Ezt jó jelnek veszem, mert a cél az, hogy a narancsbőrtől is megszabaduljak.” A. Judit

„Alig 4 hét alatt sikerült a belső combomból 2-2 centit lefaragni, és az alhasam is feszesebb lett. Egy 3 éves gyerek mellett ez a gép egy CSODA!” B. Zita

„Rákaptam az ízére! Egy hónap és én 9 kiló mínusznál tartok, a has és csípő kontúrjaim csökkentek, a ruhaméretem pedig 44-esről 40-esre csökkent.” Dr. B. Veronika

„Amikor jön a hűvösebb idő, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elmenjek futni, emiatt ostoroztam is magam, de mióta megvan a Sport Flabim, könnyedén hozom a formámat, és rengeteg időt spórolok magamnak” Kné S. Kata

Szeretnél egy profi személyi edzőt otthonra?

A SPORT FLABéLOS gyakorlatsorát Miló Viki profi boksz világbajnok, személyi edző dolgozta ki és úgy alkotta meg, hogy 20 perc alatt minden izomcsoportot megdolgoztasson. A gyakorlatsor bemelegítő és levezető-nyújtó gyakorlatokkal is kiegészült. Viki köredzésével tehát egy komplett program lehet a tiéd változatos gyakorlatokkal, amelyeket igényeid szerint variálhatsz. Az edzésvideót ingyenesen megkapod a SPORT FLABéLOS mellé, vagy bármikor újranézheted a youtube-ról. Az intenzív 20 perces edzéshez nincs szükséged különleges kiegészítőkre: csak a SPORT FLABéLOS és a hozzá tartozó rugalmas fitnesz gumikötelek és maximum két 0,5 literes ásványvizes palack kell hozzá.

Jó, de néha tuti ahhoz is lusta leszek, hogy a 20 perces edzést végigcsináljam

Na, ezt pontosan ismerjük. A kezdeti lelkesedés alábbhagy, és elmaradoznak az edzések. Tudod, hogy ez miért nem fordul elő a SPORT FLABéLOS-t használókkal?

Ha nincs kedved edzeni, elég csak ráállnod a gépre, mert így is hatásos. Van olyan felhasználó, aki így néz tévét és képzeld, van, aki rendszeresen SPORT Flabin állva vasal! ☺
Ha csak könnyedén átmozgatnád magad, állj kis, közepes vagy széles terpeszállásba, és válassz a séta, kocogás és futás opciók közül az aktuális hangulatodnak megfelelőt.
Ez a mozgás nagyon sok pozitív energiával tölt fel. Ahogy a vibráció elindul, meglódul a vér- és nyirokkeringésed, a bőr alatti kapillárisokba oxigéndús vér áramlik, és emiatt viszketni kezd a bőröd, gyorsul az anyagcseréd, és már néhány perc után úgy érzed, szinte kicserélték a sejtjeidet. A mozgás átbizsergeti az egész tested. A vibrációs edzésnél kellemesebb mozgásforma kevés van a világon, és pár alkalom után, (ha nincs módod edzeni), garantáltan hiányozni fog.

A SPORT FLABéLOS-szal átélheted az edzés igazi szabadságát

A sporteszközt teljesen személyre szabhatod. Nincs távirányító, mert edzés közben azt nehézkes lenne felvenni és letenni, helyette a SPORT FLABéLOS-t egy trendi távirányító csuklópánttal látták el, mely a szabad mozgás élményét adja!

Így nem kell lehajolgatnod a gombokhoz, hanem bármikor könnyedén válthatsz automatikus vagy manuális üzemmódra, gyorsabb vagy lassabb sebességre, valamint kedvedre növelheted-csökkentheted az edzés időtartamát.

Nézzük át még egyszer, mit nyersz a SPORT FLABéLOS-szal!

 • intenzív alakformálás már néhány alkalom után a keringés javulás hatására intenzíven méregtelenít a szervezeted
 • épp a problémás területeken hat legjobban
 • a hagyományos edzést a 4-5-szörösére gyorsítja fel
 • nincs többé 60 perces edzés, mostantól 20 perc is elég
 • nem kell edzőterembe járnod, rossz időben futnod, többet lehetsz a családoddal
 • akkor állsz rajta, amikor időd és kedved van hozzá
 • az edzést egy modern csuklópántos vezérlőegységgel teljes egészében te irányítod

Kik választják a SPORT FLABéLOS-t?

 • akik hatékony alakformáló otthoni edzésformát keresnek és az edzésre fordított időt a lehető legeredményesebben szeretnék eltölteni
 • akiknek nincs idejük edzőterembe járni, de heti 3-4 alkalommal tudnak 20 percet szakítani a mozgásra
 • akik kiegészítő edzésmódként használják: futnak, úsznak, de időnként, pl. rossz idő, fáradtság, időhiány miatt inkább otthon tudnák le az edzést
 • akik szeretik, hogy egy profi edzővel tornázhatnak, mert számukra ez biztonságot ad, motiváló és közben egy virtuális csapat lelkes tagjává válhatnak