Mobirise

A legjobb megoldás a mozgáshiányra!

Bemutatkozik a saját személyi edződ,
Miló Viki ajánlásával!

Szeretnél feszesebb, formásabb és karcsúbb alakot, de nincs időd edzésre járni? Jó lenne a mérgeket és salakanyagokat kiűzni a testedből és javítani a bőröd (és a narancsbőröd) állapotán? Akkor a SPORT FLABéLOS innovatív otthoni edzőgépet Neked találtuk ki!

Mobirise

Mi a gép titka, és miért hat jobban a problémás területeken?

A SPORT FLABéLOS hatékonysága a vibrációs billenő pad keltette egyensúlyvesztés korrigálásából ered. Miközben a gép kibillent az egyensúlyodból (mintha talajt vesztenél), a központi idegrendszer utasítja az izmaidat a korrigálásra („ne ess el”), az egyensúlyod megtartása pedig jelentős mélyizommunkát eredményez.

Az intenzív izommunka hatására serken a vér- és nyirokkeringés a testedben. Az erősödő izomszövet hatására feltöredeznek és a véráramba úsznak a zsírsejtek, majd a pangó vízzel és méreganyagokkal együtt kiválasztódnak, végül távoznak testedből.

Ezen a gépen tényleg elegendő napi 20 perc. Sőt, többet nem is ajánlatos használni, mert az intenzív terhelés miatt elfáradnak az izmaid, pedig szükségük lenne a regenerálódásra. 

Jó, de hogyan lehet egy 60 perces edzést 20 percbe belegyömöszölni?

A SPORT FLABéLOS erre is tudja a választ!

60 perc edzés ...

Tegyük fel, hogy egy profi edző kiválogatja neked a legjobb alakformáló gyakorlatokat. Ha ezeket a gyakorlatokat a talajon végzed, akkor kell legalább alkalmanként 60 perc, hogy hosszútávon eredményes legyél.

amit a SPORT FLABéLOS felgyorsít...

Most képzeld el, hogy ezeket a gyakorlatokat áthelyezed egy olyan vibrációs energiával működő billenő padra, ahol az általad indított tudatos mozgások kiegészülnek a gép generálta tudattalan izom-összehúzódásokkal. A felszínes izmaid mellett a mélyizmaid is bevonódnak a munkába és másodpercenként 30-60 izom-összehúzódást érsz el.

20 percesre!

Ami a talajon csak 8-12, az a SPORT FLABéLOS-on 30-60 izom-összehúzódás. Számold csak ki: a hagyományos edzésformák gyakorlatait a SPORT FLABéLOS a 4-5-szörösére gyorsítja fel! A 60 perces edzésből 20 percest csináltál, de az edzés hatékonyságát maximálisan kiaknáztad.

4 hét után ezt mondták a
SPORT FLABéLOS-ról:

A. Judit:

„Az első hét elteltével azt vettem észre, hogy a méregtelenítés elkezdődött (ugyanis megjelentek a homlokomon a pattanások, amik utoljára tini koromban voltak). Ezt jó jelnek veszem, mert a cél az, hogy a narancsbőrtől is megszabaduljak.”

B. Zita

„Alig 4 hét alatt sikerült a belső combomból 2-2 centit lefaragni, és az alhasam is feszesebb lett. Egy 3 éves gyerek mellett ez a gép egy CSODA!”

Dr. B. Veronika

„Rákaptam az ízére! Egy hónap és én 9 kiló mínusznál tartok, a has és csípő kontúrjaim csökkentek, a ruhaméretem pedig 44-esről 40-esre csökkent.”

S. Kata

Amikor jön a hűvösebb idő, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elmenjek futni, emiatt ostoroztam is magam, de mióta megvan a Sport Flabim, könnyedén hozom a formámat, és rengeteg időt spórolok magamnak”

Szeretnél egy profi személyi edzőt otthonra?

A SPORT FLABéLOS gyakorlatsorát Miló Viki profi boksz világbajnok, személyi edző dolgozta ki és úgy alkotta meg, hogy 20 perc alatt minden izomcsoportot megdolgoztasson. A gyakorlatsor bemelegítő és levezető-nyújtó gyakorlatokkal is kiegészült. Az intenzív 20 perces edzéshez nincs szükséged különleges kiegészítőkre: csak a SPORT FLABéLOS és a hozzá tartozó rugalmas fitnesz gumikötelek és maximum két 0,5 literes ásványvizes palack kell hozzá.

Mobirise

A SPORT FLABéLOS-szal átélheted az edzés igazi szabadságát!

A sporteszközt teljesen személyre szabhatod. Nincs távirányító, mert edzés közben azt nehézkes lenne felvenni és letenni, helyette a SPORT FLABéLOS-t egy trendi távirányító csuklópánttal látták el, mely a szabad mozgás élményét adja!

Így nem kell lehajolgatnod a gombokhoz, hanem bármikor könnyedén válthatsz automatikus vagy manuális üzemmódra, gyorsabb vagy lassabb sebességre, valamint kedvedre növelheted-csökkentheted az edzés időtartamát.

Mit nyerek a Sport FLABéLOS-szal?

Többet, mint gondolnád!

Intenzív alakformálás pont a problémás területeken

Már néhány alkalom után a keringés javulás hatására intenzíven méregtelenít a szervezeted

Nincs többé 60 perces edzés, mostantól 20 perc is elég

A hagyományos edzést a 4-5-szörösére gyorsítja fel

Akkor állsz rajta, amikor időd és kedved van hozzá

Nem kell edzőterembe járnod, rossz időben futnod, többet lehetsz a családoddal

Te irányítasz. Mindig.

Az edzést egy modern csuklópántos vezérlőegységgel teljes egészében te irányítod

Megtetszett? Kattints és máris a tiéd!

Mobirise

SPORT FLABéLOS testvibrációs edzőgép

Listaár: 189 900 Ft
Nettó listaár: 149 528 Ft
VIP Klubtagoknak: 159 000 Ft

Nettó VIP Klub ár: 125 197 Ft

*
A megnövekedett forgalom miatt ennél a termékünknél sajnos hosszabb várakozási időre kell számítani, átvételére 2020. márciusban lesz lehetőség. Amennyiben most megrendeli a terméket, a jelenlegi kedvezményes árát biztosítjuk önnek.
A Sport FLABéLOS-t részletre is megveheted, így a pénztárcádat sem terheli meg egyszerre!

KATTINTS IDE ÉS OLVASS TOVÁBB!

Töltsd le Miló Viki exkluzív gyakorlatsorát!

Hozd ki a legtöbbet magadból, edzéstervünkkel rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgathatod át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is.

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921