SPORT FLABéLOS TAPASZTALATOK

 

 

A 30 napos FitForma kihívást teljesítők saját beszámolói

1 hetes használatot követően

"Az első naptól fogva napi 20 percet használtam a SPORT FLABéLOS-t. Az első hét elteltével azt vettem észre, hogy a méregtelenítés elkezdődött (ugyanis megjelentek a homlokomon a pattanások, amik utoljára tini koromban voltak). Ezt én jó jelnek veszem, mert a cél az, hogy a narancsbőrtől megszabaduljak. Már az első naptól változtattam az étrendemen is, amit már korábban is próbáltam, de a fogyás ilyen könnyen még soha nem indult be. De legjobban annak örülök, hogy időt spórolok meg magamnak, és nem vagyok időhöz kötve."

4 hetes használat után

"A négy hét elteltével sem csökkent a lelkesedésem, persze ez a látványnak is köszönhető. Az eredmény már észrevehető, sőt már cm-ben és kilóban is mérhető. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. 40 év felett már nagyon nehezen mennek lefelé a kilók és hamar feladja az ember, de a SPORT FLABéLOS ebben sokat segített. Szépen lassan elkezdtek lefelé menni a kilók. Nagyon hálás vagyok a SPORT FLABéLOS-nak!"

(A. Judit, Dunaharaszti)

SPORT FLABéLOS!

 
 
 

"Szeretném megosztani az első heti tapasztalatom a SPORT FLABéLOS -szal kapcsolatban.

Amikor először ráálltam a gépre, nagyon érdekes érzés volt. Azt hiszem, egészen könnyen hozzászoktam a karóra viseléséhez, gyorsan kiismertem a gépet. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a számomra legnehezebben átalakítható területeken éreztem leginkább a rezgést. Ezek a belső comb és a fenék területei.

Együtt edzettem az utóbbi egy hétben Miló Vikivel (videón) és igazán jó volt. Kifejezett izomlázam nem volt, pedig edző létemre igyekeztem a gyakorlatok helyes kivitelezésre.

Eddigi eredményem: A ferde hasizmomban enyhe izomláz alakult ki. Centikben még nem mérhető a változás, de remélem, hogy a negyedik hétre az is alakulni fog."

"Köszönöm, hogy kifejlesztették a SPORT FLABéLOS-t!

El sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok azért, hogy idén már a kiszemelt fürdőruhát szemrebbenés nélkül felvehetem.

Alig 4 hét alatt sikerült a belső combomból 2-2 centit lefaragni, valamint az alhasi rész visszahúzódott. Egy 3 éves gyerek mellett ez a gép egy CSODA! :)

Köszönöm, hogy részt vehettem a FitForma kihívásban!"

(B. Zita, Szolnok)

fitnesz gumikötél

 
 
 

"Mivel a munkám miatt hektikus és zsúfolt az életvitelem (napi 10-12 óra munka), valamint az idő nagy részében ülnöm kell, szabadságot és kényelmet biztosít az otthoni eszközök használata.

 • A SPORT FLABéLOS-t naponta használom30 percet Run üzemmódban és gyakorlatokkal együtt (saját fejlesztés és csatolt füzetben lévő bokszolós gyakorlatok kombinálása)

 • OTO e-Shape-pel együtt használom naponta karra, hasra, fenékre 10-10 perceket

 • Kiegészítésként egy szigorúbb diétába is belekezdtem (plusz zsírégető krém és fólia kombináció).

Tapasztalatok 1 hetes használat után:

 • könnyebb mozgás

 • 3 kiló mínusz

 • sportolás után (a gépen és biciklizés után) kisebb  izomláz kezdetben, 1 hét után már alig érezhető izomláz az edzések után

 • kb. 1 ruhaméretnyi csökkenés"

"Tapasztalatok 1 hónapos használat után (kemény diétával kiegészítve)

 • könnyebb mozgás, erősödés

 • 9 kiló mínusz

 • hasi és csípő kontúrok csökkenése

 • sportolás után (a gépen, biciklizés, kertészkedés után) kisebb /alig érezhető izomláz

 • Ruhaméret változás: 44-esről indultam, most 40/42-es a ruha szabásától függően "

(Dr. B. Veronika, 36, Gödöllő)

 
 
 

 

Főszerepben a SPORT FLABéLOS, a FLABéLOS és az OTO e-Shape a Trendmánia 2017. február 25-ei adásában

Görög Zita látogatott el a Trendmániával a Mediwelhez és szakértőnktől kért tanácsokat az időhatékony alakformálással kapcsolatban, aki megismertette őt a SPORT FLABéLOS innovatív sporteszközzel, a FLABéLOS mozgásterápiás alakformálóval és a helyi zsírbontó alakformálóval, az OTO e-Shape-pel is.

A SPORT FLABéLOS és a FLABéLOS az EgészségKalauz 2016. november 27-ei adásában

Szuper Levente és Kautzky Armand évtizedek után a Mediwelnél találkozott újra és kiderült számukra, hogy a szinkronszínészeten túl a mozgás szeretete is közös, ezt a nézőknek is megmutatták mindkét FLABéLOS-on.

SPORT FLABéLOS és FLABéLOS az EgészségKalauz 2016. május 22-ei adásában

Dombovári Vanda ezúttal Kővágó Heni fitness versenyzővel próbálta ki, mit tud a FLABéLOS és a SPORT FLABéLOS:

A SPORT FLABéLOS az EgészségKalauz 2015. november 8-ai adásában

A műsor háziasszonya, Dombovári Vanda Szentiványi Rita gyógytornász kíséretében meglátogatta Miló Viki profi boxvilábajnokot, aki nem csak új, otthoni sporteszközét mutatta meg vendégeinek, hanem ízelítőt is adott az általa összeállított kalóriagyilkos gyakorlatsorból. Vanda örömmel próbálta ki a gyakorlatokat, amelyeknek pontos kivitelezésében Rita is segítségére volt.

 

 

 

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!