A CELEBEK KEDVENCE!

Egyre több hazai híresség választja a Mediwel termékeit, ha a testi-lelki egészség és a jó kondíció megőrzése a cél. Nem véletlenül!

 

Gregori Dóra szépségkirálynő, modell, futónagykövet

“Jó érzés, hogy egyre többen választják testi-lelki feltöltődés gyanánt ezt a könnyen elérhető, remek sportot. És ha a lakásban még egy OTO Antelope-nak is tudnak helyet szorítani, ami igazán nem nagy kihívás, mert összecsukott állapotban egy 50×50 cm-es területet foglal el csupán, akkor az év 365 napján hódolhatnak a szenvedélyüknek, nem számít az időjárás, és az sem, ha közben egy kisbabával gyarapodik a család…”
Olvass tovább! 

 

 

 

        

Kattints az OTO Antelope főoldalára!

 

Varga Dániel olimpiai és világbajnok vízilabdázó

“…a futópad bizonyult a legjobb megoldásnak, ráadásul az OTO Antelope egy mozdulattal kinyitható, összecsukható, így mindig kéznél, akarom mondani lábnál van. Nagy előny számunkra a mérete és a mobilitása. Ami viszont még ennél is fontosabb, az a funkcionalitás.
…a párom is örömmel használja az Antelope-ot, mert bármikor rápattanhat, amikor elszenderedik a kisfiam. Csak bekapcsolja a légzésfigyelőt és már mozoghat is, nem kell elmennie otthonról vagy rábíznia valakire a picit.”
Olvass tovább!

 

 

Kattints az OTO Antelope főoldalára!

 

Dér Heni énekesnő

“Nagyon fontos számomra a jó kondíció, hisz rengeteget mozgok, táncolok, ugrálok a színpadon. Ha nem sportolnék rendszeresen, szerintem a harmadik szám után már kapkodnám a levegőt. A konditerem viszont edzésben tart, ezt egészítem ki a futópaddal, amiből végre a hozzám illő dizájnt is megtaláltam. Az OTO Antelope annyira jól néz ki, hogy csak akkor csukom össze, ha nagyobb társaság érkezik hozzám vendégségbe, de amint van fél órám mozogni, újból rápattanok.”

Kattints az OTO Antelope főoldalára!

 

Aryee Claudia Dedei “Tücsi” műsorvezető

“Újra visszatértem az edzés világába, ugyanis onnantól, hogy babát várok, az első 14 hétben kímélő üzemmódba tettem magam. Mindeközben az én kis OTO Antelope futópadom hűségesen várt rám, szépen összecsukva. Így  nemcsak a futás közben tesz boldoggá, hanem azon kívül is, mert nagyon kis helyen elfér. Így fitt tudok maradni, de nem is veszi el a helyet mástól (vagyis a ruháimtól :)”

Kattints az OTO Antelope főoldalára!

 

Görög Zita  műsorvezető

A TV2 Trendmánia műsorában találkozott az OTO Antelope futópaddal, egy forgatás alatt közelebbről is megismerhette funkcióit – és azt a nagy előnyét, hogy bárhol – még egy 30 nm-es kis lakásban is gond nélkül elfér, akár egy masszázsfotellel együtt is. Nézd meg a műsort!

    

Kattints az OTO Antelope főoldalára!


Tallós Rita, színésznő, rendező

A Lifestyle magazin műsorában Tallós Rita beavatta Valkó Eszter műsorvezetőt, hogy az edzőtermen kívül az OTO Antelope futópaddal tartja magát formában, kaphattunk egészséges életmód tanácsokat – ezenkívül meggyőződhettünk arról is, hogy az OTO Antelope egy lakberendező által megálmodott design lakásban is remekül mutat. Nézd meg a műsort!

        

 

Kattints az OTO Antelope főoldalára!

Dombóvári Vanda műsorvezető

RTL Klub (Kölyökkalauz, Lifestyle Magazin)

Vanda gyökeres életmódváltást tervez, kisfia születése előtt futott, és azt is megfigyelte, hogy a legjobb gondolatai, legkreatívabb ötletei mindig sportolás közben születtek. Mostani, pörgős hétköznapjaiba egy otthoni futópaddal tudná legkönnyebben visszacsempészni a rendszeres testmozgást, és az is fontos a számára, hogy kisfiának, Gergőnek követendő példát mutasson.

 


Kattints az OTO Antelope főoldalára!

 

Szilágyi Virág blogger, La Mome csoport alapítója és vezetője

Virág ikrei születése után sem fordított hátat önmagának. Tudta, hogy két, ilyen életerős kis kópé mellé strapabíró anyuka kell, ezért mindig szakít időt arra, hogy sportolhasson. Ráadásul, most egy olyan cél lebeg a szemei előtt, amely majdhogynem vetekszik az ikres lét kihívásaival: az OTO Antelope futópaddal készül fel a balatoni ultraváltóra!