Énidő Klub

A döntés a Tiéd!

Akár álmaid vállalkozását keresed, akár egy hangulatos helyet, ahol igazán hasznosan töltheted el az Énidődet, ahol ár-érték arányban sokkal többet kapsz, mint gondolnád, ezt a hálózatot imádni fogod! A Mediwel neve biztosan ismerősen cseng, hiszen a cég közel 12 éve megbízható szereplője a hazai Health & Beauty iparágnak. A céget mindig is az „out of the box” gondolkodás jellemezte, mindig valami előre mutató, új, innovatív, izgalmas újdonságot nyújtott és nyújt folyamatosan, törekedve arra, hogy olyan termékeket forgalmazzon, ami másnak nincs, ami újszerű a piacon és ami orvosilag is bizonyíthatóan hatékony.

A Mediwel által alapított Énidő Klubhálózat is ilyen: újszerű, izgalmas, olyan, ami eddig még nem volt és a jellegét tekintve nem is másolható, viszont korunk számos problémájára hatékony választ nyújt.

De mi is ez az Énidő Klub?

Egy hangulatos hely, ahol Te kerülsz a középpontba, ahol a Te egyedi problé-máidra egyedi megoldás-csomagot találsz a legkülönbözőbb korban és élethelyzetben. Itt könnyedén elérheted szépségápolási, esztétikai céljaidat ugyanúgy, mint ahogy a felgyülemlett stresszt is kellemesen levezet-heted, de akár a fájdalmaidat is csillapíthatod vagy rehabilitációs célokat is megvalósíthatsz. Egy hely, ahová betérhetsz egy kicsit relaxálni, felfrissülni, és ahol azokat a vágyaidat is megvalósíthatod, amelyeket már rég halogattál. Olyasmi vágyakat, mint a makacs cellulit vagy a nemkívánatos zsírpárnák eltüntetése, a kisebb – nagyobb ráncok csökkentése vagy akár a hajhullásod kezelése a Mediwel legújabb lézersapkájának használatával. Sokmilliós innovatív géppark áll a rendelkezésedre. Mindezekhez a szolgáltatásokhoz egyetlen kozmetikai kezelés vagy egy családi vacsora áráért egy egész hónapon keresztül hozzájutsz, korlátlanul. Jól hangzik, ugye?

Legfrissebb újdonságok

Az Énidő Klubokban a Mediwel összes terméke megtalálható és korlátlanul használható a tagok számára, de a klubok Mediwel bemutató-teremként is üzemelnek. Így például, ha felkeltette az érdeklődésedet a legújabb DeepSkin iontoforézises fátyolmaszk booster vagy a Capillus hajnövesztő lézersapka és szeretnéd kipróbálni, az Énidő Klubok országos terjedése lévén nem kell Budapestig jönnöd, ha vidéken élsz, elég a lakó-helyedhez legközelebbi klubba ellátogatnod, ahol vásárlási kötelezettség nélkül, ingyen megismerheted ezeket az eszközöket és még a kérdéseidre is szakszerű válaszokat kapsz. Sőt, mivel az Énidő klubok a Mediwel készülékek értékesítésével is foglalkoznak, ha úgy döntesz otthonra is szeretnél magadnak egy készüléket, akár helyben meg is rendelheted!

Itt találod az Énidő Klubokat: KATTINTS IDE!

Szeretnél többet tudni a Klubokról?

Akár üzleti lehetőséget látsz egy Énidő klub nyitásában, akár a lelkes klubtagok táborát erősítenéd, látogass el a www.enidoklub.hu weboldalra, ahol megtudhatod pontosan milyen eszközöket használhatsz itt és azok milyen problémáidat orvosolhatják; de arra is választ kapsz, milyen módon nyithatod meg álmaid klubját egy elérhető befektetéssel.

Énidő Klub

Lájkold az Énidő Klub központi Facebook oldalát, hogy értesülj a hamarosan nyíló klubokról és vegyél részt nyereményjátékainkban!

ÉNIDŐ KLUB FACEBOOK OLDALA       ÍGY NYISS TE IS ÉNIDŐ KLUBOT!