Gyógyszermentes terápia – mellékhatások nélkül!

Az OTO ePhysio az elektro-reflexológia elvén alapuló elektromos impulzusokat kibocsájtó eszköz, amely eredményesen alkalmazható talpon keresztül

›  ideg-és izomstimulációra,
›  gyulladásban lévő testrészek helyi kezelésére,
görcsoldásra,
›  vér- és nyirokkeringés javítására,
›  sokféle eredetű fájdalomcsillapításra és
›  hőterápiás funkciója révén hideg végtagok átmelegítésére. 

OTO ePhysio Kinek és mire ajánljuk? Tappancsok alkalmazása Cukorbetegség Karbantartás

Ismerd meg az OTO ePhysio működési elvét!

A készüléket a tradicionális talpreflexológia és akupunktúra elvei alapján fejlesztették ki.

Elsődleges célja a FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS:

bőrünkre (talpunkra) leadott váltakozó frekvenciájú elektromos impulzusokkal képes blokkolni a fájdalomtovábbító idegpályák működését, gátolja a fájdalominger továbbhaladását, és így fájdalommentességet okoz a testünkben. Emellett az agy természetes fájdalomcsillapító anyagának, az endorfinnak a termelődését is segíti.

1. Amikor a talpunkon használjuk: az elektromos impulzus közvetlenül az izmokban és a bőrben lévő receptorokat stimulálja, a lábban az izmok összehúzódását eredményezi, és a mélyebben fekvő kapilláris erekben is növeli a véráramlást. A vérkeringés fokozása révén a gyulladt területek sokkal inkább képessé válnak a gyógyulásra.

2. A készülék nemcsak a talpunkon keresztül képes gyógyítóan stimulálni, de jótékony hatása a rákapcsolt elektróda-párnák (“tappancsok”) segítségével testünk bármely fájó, gyulladásban lévő részére kiterjeszthető.

Olvasd el az orvosszakértő ajánlását!

"Napjainkban a stressz, a depresszió, a túlfeszített munka vagy a teljesítmény-orientáltság az izmok feszüléséhez, kötöttségéhez vezet. A gerincoszlop helytelen tartása (görnyedt, mozdulatlan testtartás, sok ülés) miatt nyak-, derék- és hátfájdalmak alakulhatnak ki, leggyakrabban a nyak körüli régiókban, a vállöv izmaiban érzékeljük a fájdalmat, ezek az ún. fibromialgiás csomók. Erre jelenthet megoldást az ePhysio elektroterápiás elven alapuló elektromos impulzusa, melyet a nap folyamán bármikor lehet használni. Az elektromos stimulus a kapuelmélet alapján csökkenti a fájdalmat: az ingerületvezető rostokban haladó ingert a gerincvelő szintjén sikerül blokkolnia, így a fájdalomérzet nem jut el az agyba. A készüléket TENS elektróda egészíti ki, amelyet a test bármely fájó pontjára fel lehet helyezni.

A talpunkon reflexpontok vannak, melyek mindegyike valamelyik szervünkhöz vezet el, így ezeknek a működését a készülék egyértelműen javítja. Helyezzük az elektróda párnákat vállövre vagy éppenséggel a görcsös izomra, fájó ízület mellé. Az idő, amíg használjuk 30-60 perc egy nap, átlagban.

A stimuláció a felületes és mély izmokra egyaránt hat. Ha a készülékre tesszük a lábunkat, akkor egyértelműen azonnal látható a lábizmoknak az intenzív mozgása, ezzel a gép a vérkeringést is fokozza, kiváltképp a kapilláris keringést, és ezzel a gyulladásos anyagok mennyisége csökkenhet a testben.”


Dr. Endre Veronika belgyógyász obezitológus szakorvos 

A lábak jó vénás keringése fontos az egészséghez

Az egyenletes véráramlás rendkívül fontos a szervezet számára. A vér oxigént, vizet és tápanyagokat szállít a szervekhez, a felesleges salakanyagot pedig elvezeti. A megfelelő vérkeringés a szervek helyes működését eredményezi és erősíti immunrendszerünket.

A lábak vérkeringése kiemelten fontos, egy igen összetett testrész, ez van legtávolabb a szívtől, itt a leggyengébb a vérnyomás, ez a vérkeringésünk fordulópontja. A lábak vérkeringése az egész testet támogatja, lendületben tartja. Ha gyenge az áramlás, akkor felléphet fájdalom, dermedtség (hideg láb effektus) kialakulhat visszér, lábdagadás, köszvény, vagy akár mélyvénás trombózis is.

A jó vérkeringés mindenkinek fontos, de néhány esetben, például cukorbetegség esetén kiemelt fontosságú. A rossz vérkeringés miatt a lábon, sarkon, ujjakon nehezen gyógyuló sebek, később fekélyek alakulhatnak ki, a szövetek pedig elhalhatnak. Az elhalt szövetekből leszakadó anyagok mérgezést okozhatnak az egész szervezetben. Ennek megakadályozása érdekében szükségessé válhat az elhalt rész – lábujjak, esetleg lábfej vagy akár az egész láb – eltávolítása.

Az OTO ePhysio képes stimulálni

›   a reflex zónákat 

›   az akupresszúrás pontokat

›   mélyizmokat és a kapilláris ereket

›   segíti a relaxációt

›   jobb vérkeringést eredményez 

›   növeli testünk természetes gyógyító erejét

Az OTO ePhysio terméktulajdonságai

› 99 fokozatban állítható intenzitás
› 8 automatikus és 18 kézi vezérlésű program a stimulációhoz
› hőterápiás kezelés a “hideg láb érzet” megszüntetésére
›a talp- és teststimuláció (elektróda párnákkal történő kezelés) egymással párhuzamosan is végezhető
› a talp- és teststimuláció (elektróda párnákkal történő kezelés) egymástól függetlenül különböző fokozatokra is beállítható
› az elektróda-párnák (“tappancsok”) segítségével a test bármely fájó, gyulladásban lévő része kezelhető 

Megtetszett? Egy kattintás és máris a tiéd!

OTO ePhysio izom- és idegstimulációs tens készülék

Listaár: 119 380 Ft
Nettó listaár: 94 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 79 375 Ft

Nettó VIP Klub ár: 62 500 Ft

Ellenjavallatok

Az elektromos stimulációs kezelésnek nincsenek mellékhatásai. Az alábbi esetekben azonban a készülék használata ellenjavallt vagy orvosi konzultáció szükséges hozzá:

› Testbe épített elektromos orvosi műszer, pl. pacemaker viselésekor
› Mechanikus műbillentyűvel (szív, tüdő)
› Terhesség vagy menstruáció esetén
› Folyamatban lévő orvosi vagy alternatív gyógyászati kezelés esetén
› Akut vagy fertőző betegség, valamint láz esetén
› Rosszindulatú daganat, valamint szívpanaszok esetén
› Epilepszia
› Elsősorban a gerincet érintő csontelváltozás, gerinc-rendellenesség esetén
› Akut gerincsérülés vagy gerincműtétet követően
› Műtéteket követően legalább 3 hónapig 

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921