Capillus lézersapka

Eltöprengtél már azon, hogyan fogsz festeni kopaszon?

A folyamatos hajhullás következtében eleinte csak hátrébb húzódik a hajvonal (lásd pl. Mickey egérnél), gyérül, ritkul a frizura, idővel azonban kivillan a fejbőr, és – főleg férfiak esetében – megjelenik, majd terjeszkedni kezd a kopasz folt a fejtetőn.

Nem túl vonzó, igaz?

Főleg ha még azt is hozzászámolod, legalább 20-30 évvel tűnsz majd idősebbnek a valódi korodnál, ami nem biztos, hogy jót tesz az önbizalmadnak.

Mit tehetsz ellene?

Kipróbálhatsz számtalan, hajhullás elleninek kikiáltott sampont, pakolást, étrend-kiegészítőt, csodabogyót, szedhetsz durva mellékhatásokkal járó gyógyszereket, bejelentkezhetsz egy injekció kúrára vagy megpróbálkozhatsz a hajátültetéssel. Egyik sem hangzik túl jól? Akkor ideje megismerkedned a bizonyítottan hatékony, tudományos módszerrel!

Vedd fel a Capillussal a harcot a hajhullás ellen!

Az alacsony intenzitású lézerterápia hajnövekedést elősegítő hatását számos kísérlet és az FDA (Amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal) is igazolta. Ráadásul nemcsak a hatékonyság, hanem számos egyéb érv szól a lézerterápia mellett, mely teljesen fájdalom- és mellékhatásmentes, otthon is biztonsággal alkalmazható és vitathatatlanul a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a hajhullás megállításának!

Mely esetekben segít a Capillus?

Tudtad, hogy a hajhullásos tünetek 95%-ának ugyanaz az oka? A hormonális alapú, örökletes kopaszodás (androgén alopécia) nőknél és férfiaknál egyaránt a hajszálak elvékonyodását, kihullását eredményezi, a folyamat pedig – külső beavatkozás nélkül – sajnos megállíthatatlan és a hajtüszők teljes elhalásáig vezet.

Éppen ezért olyan fontos az időzítés!

Az időben elkezdett terápiával ugyanis még visszafordítható a kopaszodás! Minél tovább vársz, annál több szőrtüsződ sorvad, illetve hal el véglegesen, tehát most kell cselekedned! Mentsd meg a hajad – a Capillussal!

Egyszerű, mint a sapkaviselés

A Capillus készüléket mindössze napi 6 percig kell viselned, nem akadályoz semmilyen hétköznapi tevékenységben és akár házon kívül is hordható, hiszen a lézerkészüléket egy divatos baseballsapka rejti.

Csinálj rutint belőle!

Iktasd be a lézerkezelést mindennapos tevékenységeid közé! Így fel sem fog tűnni az a napi 6 perc, amit fiatalosabb külsőd megőrzésére fordítasz, csak a tükör előtt, amikor pár hét elteltével felfedezed a terápia hatását.

Nyerd vissza a hajadat és az önbizalmadat a Capillussal!

Deep Skin iontoforézises arcápoló készülék

Capillus hajhullás és kopaszodás elleni lézerterápiás készülék

ÉRDEKEL!