Scorpion pushUP Edzésterv Tapasztalatok A találmányról

Látványos átalakulás a 12 hetes versenyen!

Tavasszal elindítottunk egy 12 hetes Scorpion PUSHUP teszt versenyt. A résztvevőknek 12 héten keresztül hetente minimum 5 alkalommal 10-15 percet kellett használniuk a komplex edzőgépünket és dokumentálniuk az eredményeket Facebook oldalon, blogon hogyan teljesítették a napi edzést.
10-en tettek eleget a verseny kiírásának, nagyon keményen edzettek és látványos náluk az átalakulás. Ezúton is gratulálunk kitartásukhoz!

Görög Zita és a Trendmánia csapata teszteli a Scorpion PushUp edzőgépet

Görög Zita és a Trendmánia csapata a zseniális kaliforniai találmányt, a Scorpion PushUp komplex otthoni edzőgépet tesztelte a Mediwelnél. A készüléket Magyarország világbajnok és BL-győztes vízilabda kapusa, Nagy Viktor mutatta be, aki segített Zitának élete első tökéletes fekvőtámaszait végrehajtani. Kezdőtől a profikig, a Scorpion PushUp mindenkinek kínál kihívást, érdemes kipróbálni!

Bemutatkozott a Scorpion PushUp 

Nagyközönség előtt mutatkozott be a SCORPION PUSHUP komplex otthoni edzőgép a 2017. április 30-i Fitbalance-on, a Sportarénában.

A legújabb kaliforniai őrület nagyon sok érdeklődőt vonzott: a kezdők imádták, hogy a gép segítségével végre ők is tudnak szabályos fekvőtámaszt nyomni, a profikat pedig nehezebb fokozaton, hardcore fekvőtámaszokkal izzasztottuk meg! 

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921